»Шахтар» - «Динамо». Битва за Стамбул

»Шахтар» - «Динамо». Битва за Стамбул

Все менше часу залишається до початку повторного півфінального поєдинку Кубка УЄФА «Шахтар» (Донецьк) - «Динамо» (Київ). У середу ввечері обидві команди провели традиційні передматчеві тренування, а тренери команд відповіли на питання журналістів. Все це - прелюдія до головної спортивної події початку травня, зустрічі найсильніших українських команд, метою яких є вихід до фіналу Кубка УЄФА, який відбудеться в Стамбулі, та подальша перемога в ньому. Нічийний рахунок 1:1 у київській зустрічі передбачає напружену боротьбу в повторному поєдинку. До цього готові гравці та тренери обох команд, про що неодноразово заявляли в численних інтерв'ю ЗМІ.

В середу після тренування на РСК «Олімпійський» динамівці повернулися до своєї донецької резиденції - готелю «Атлас». Сьогодні опівдні футболісти разом із тренерами вийдуть на прогулянку до найближчого парку. Потім обід, відпочинок, а о 17:00 команда збереться в окремому приміщенні готелю, де Юрій Сьомін проведе установку на гру. О 17:30 делегація «Динамо» вирушить на РСК «Олімпійський», на якому через дві години португальський арбітр Олегаріо Бенкеренса дасть свисток про початок поєдинку.

До Донецька Юрій Сьомін узяв 21 гравця. В середу всі брали участь у вечірньому тренуванні, за підсумками якого тренер ухвалить остаточне рішення про стартовий склад і вибір запасних. Троє футболістів, які не будуть у заявці, стежитимуть за грою з центрального сектора трибуни стадіону.

Як повідомлялося раніше, в Донецьку «Динамо» буде підтримувати трохи більше тисячі вболівальників. Приблизно 400 везе на автобусах офіційний фан-клуб «Динамо», інші, придбавши в Києві квиток у динамівський фан-сектор, їдуть до міста власним ходом. Десята частина фанів «біло-синіх» прибуде до столиці Донбасу з регіонів України. Це Дніпропетровськ, Біла Церква, Харків, Черкаси, Одеса, Полтава і багато інших міст, де живуть шанувальники нашого клубу. З Краснодару прилетів екс-помічник Сьоміна Сергій Овчинников, який очолює нині місцеву «Кубань».

Відлік часу до початку матчу «Шахтар» - «Динамо» пішов на хвилини. Нагадаємо, пряму трансляцію поєдинку дивіться на телеканалі «Інтер», початок о 19:30. У кого немає доступу до телевізора, стежте за он-лайн репортажем поєдинку на офіційному сайті ФК «Динамо».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер