«Шахтар» (С) – «Динамо»: останні новини перед грою

«Шахтар» (С) – «Динамо»: останні новини перед грою

У готелі «Дружба» кияни переночували, а сьогодні на автобусі, подолавши відстань у 85 кілометрів, дістануться Свердловська (районний центр у Луганській області, населення 98,000 людей).

На матч проти місцевого «Шахтаря» Олег Блохін узяв 18 футболістів. У тому числі й нігерійського форварда Брауна Ідейє, який залікував пошкодження.

Залишилися в Києві воротар Олександр Шовковський, португальський півзахисник Мігель, конголезький нападник Дьємерсі Мбокані. Через дискваліфікацію гру пропустить Андрій Ярмоленко. У середу ці футболісти проведуть на клубній базі в Кончі-Заспі тренування під керівництвом Сергія Федорова.

На передматчевій нараді було вирішено, що динамівці зіграють у білому комплекті (воротар у синьому), а господарі в домашній помаранчево-чорній екіпіровці (голкіпер у зеленому).

Вдень небо у Свердловську буде безхмарним й ніщо не нагадає про похмурий ранку. Без опадів. На момент початку матчу 1/8 фіналу Кубка України «Шахтар» (Свердловськ) – «Динамо» (Київ), який розпочнеться сьогодні о 14.00 на стадіоні імені М.І.Горюшкіна (місткість – 10,000), температура повітря складе +18°

Уболівальникам «Динамо», які приїдуть до Свердловська підтримати наших футболістів, повідомляємо, що до стадіону імені М.І.Горюшкіна (вул. Енгельса, 17) вони можуть дістатися від залізничного вокзалу – маршруткою № 104 до зупинки «Центральний ринок»; від автовокзалу – маршруткою № 104 до зупинки «Центральний ринок» або маршрутками №110, 110А до зупинки Фірма «Торнадо».

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер