Шанс для Мілевського

Шанс для Мілевського

Напередодні чергового грандіозного протистояння між киянами та донеччанами досить цікавою для численних шанувальників нашого клубу виглядає персона динамівського форварда Артема Мілевського. Справа в тому, що він є єдиним гравцем «біло-синіх», який узяв участь у всіх чотирьох кубкових поєдинках за «Динамо» (у «Шахтаря» таких гравців три Срна, Хюбшман та Вілліан), що відбулися між командами росіянина Юрія Сьоміна та румунського наставника «гірників» Мірчи Луческу.

Двічі Артем виставлявся Сьоміним у стартовому складі і ще два рази виходив на заміну. Вдалося Мілевському і одного разу відзначитися забитим м'ячем, який він відправив у сітку воріт «Шахтаря» в останній, на даний момент, кубковій зустрічі команд, що відбулася в жовтні 2011-го на стадії 1/8 фіналу і завершилася домашньою поразкою динамівців 2:3 .

На жаль, забитий він був на останніх секундах матчу і не зміг запобігти невдачі "Динамо".

Будемо сподіватися, що здорове самолюбство і характер Артема Мілевського зіграють свою роль і наш форвард, у разі появи на полі «Донбас Арени», зуміє проявити всі свої найкращі голеадорські якості та розірвати зачароване коло невдач, які переслідують "біло-синіх" у кубкових матчах із «Шахтарем».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер