Шансів усе менше

Шансів усе менше

Динамівці програли другий мат групового турніру Ліги чемпіонів. Вдома кияни поступились португальському «Спортингу»1:2.

«Біло-сині» показали досить змістовний футбол в атаці, але давня хвороба невміння реалізувати моменти і серія помилок в обороні привели до плачевного результату. А по грі динамівці могли розраховувати і на більше. Навіть на більше, ніж нічию.

Удвічі прикро, що суперник не являв собою європейського монстра. Середня команда, зі своїми лідерами, сильними і слабкими сторонами. От тільки знайшовши слабинку в захисті португальців наші хлопці не зуміли довести справу до логічного завершення.

У чому проблема нинішнього «Динамо» в Європі? Чесно кажучи, важко сказати. У порівнянні з тим же «Спортингом» у Йожефа Сабо куди більш досвідчений набір виконавців, які багато побачили за своє футбольне життя. Але тоді звідки дитячі помилки в обороні від воротаря національної збірної і старожила команди, який виступає на позиції центрального захисника. Хвилювання – навряд чи, напевно, лише вони можуть відповісти на це запитання.

Звичайно, ці промахи не так кидались би у вічі, якби на табло був інший рахунок. У тому смислі, що напад зіграв би більш ефективно. Але і тут якісь незрозумілі події: то з ударом затягнули, то з п’яти метрів м’яч на трибуну запустили, то вихід віч-на-віч не реалізували. Психологічний момент? Недостатньо майстерності? У цілому, у тренерського штабу роботи – непочатий край.

Динамівцям буде дуже важко розраховувати на вихід із групи. Дві поразки на старті поставили команду у важке положення. Попереду два поєдинки з «Манчестером» і якщо не буде хоча б однієї перемоги, то і про третє місце можна забути. А цього не хотілося б. Заждались уже прихильники «Динамо» цієї події.

Що залишається вболівальникам? Тільки чекати і вірити. Вірити в те, що вслід за самовіддачею і бажанням (як це було у матчі зі «Спортингом») з’являться забуті голи, набрані очки, здобуті перемоги. У групі Ліги чемпіонів «біло-сині» не перемагають уже близько трьох років і цю неприємну тенденцію потрібно терміново змінити..


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер