Шацьких відзначився за збірну

Шацьких відзначився за збірну

Сьогодні черговий матч у рамках фінального відбіркового раунду до чемпіонату світу 2010 року провела збірна Узбекистану. Поєдинок в Японії з місцевою командою мав стати першим офіційним матчем для нового головного тренера національної збірної Мірджалола Касимова.

Нападник «Динамо» Максим Шацьких традиційно вийшов на поле зі стартових хвилин із капітанською пов'язкою. На 27-й хвилині саме Максим опинився на вістрі атаки гостей і відкрив рахунок у матчі. Втім, за п'ять хвилин до закінчення першого тайму японцям вдалося зрівняти рахунок. У другій половині гри Шацьких був замінений головним тренером на 73-й хвилині, але, незважаючи на перестановки, нічийний рахунок протримався аж до фінального свистка.

В іншому матчі групи Австралія впевнено обіграла Катар з рахунком 4:0. Таким чином, Узбекистан після трьох матчів має в активі одне очко. Нагадаємо, що дві найкращі збірні з кожної групи виходять до фінальної частини чемпіонату світу безпосередньо, а команди, які посядуть треті місця, боротимуться між собою за останню, п'яту, путівку.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер