Шацьких розповів дітям про найкурйозніший гол

Шацьких розповів дітям про найкурйозніший гол

Діти Чорнобиля – в гостях у Фан-клубу «Динамо»

У четвер, у день річниці катастрофи на Чорнобильській АЕС до Фан-клубу «Динамо» завітали гості – діти-чорнобильці з Овруцького району Житомирської області.

У Фан-клубі дітей уже чекали динамівськфі футболісти – Олег Гусєв, Максим Шацьких та Горан Гавранчич.

Зустріч із юними овручанами відкрив віце-президент «Динамо» Вадим Костюченко. Він побажав дітям міцного здоров'я, а якщо «болеть – то только за «Динамо».

Після вступної частини діти спілкувались із своїми кумирами. Олега Гусєва юні вболівальники привітали з Днем народження, яке він святкував вчора.

Динамівських гравців хлопці буквально закидали запитаннями. У Максима Шацьких поцікавились, кого динамівський форвард вважає королем футболу і який найкурйозніший гол він забив у своїй кар'єрі. Найкурйознішим Максим назвав м'яч, забитий ним із четвертої спроби. А титул короля футболу, що належить Пеле, ще ніхто не скасовував.

Олег Гусєв розповів, що його батьки були проти того, щоб він присвятив життя футболу. Правда, зараз вони не жалкують про вибір сина. Також півзахисник «Динамо» та національної збірної розповів про свої переживання перед пробиттям пенальті у пам'ятному матчі на Кубку Світу проти збірної Швейцарії.

У Горана Гавранчича діти поцікавились, скільки часу він приділяє тренуванням. За словами сербського захисника «Динамо», він увесь час проводить на базі та активно віддається тренувальному процесу.

Усі юнаки, що задавали запитання футболістам, отримали подарунки – футбольні м'ячі з автографами гравців. Зрозуміло, клуб не залишив жодну дитину без сувенірів.

Після спілкування з футболістами настав час автографів та фотосесії на фоні знаменитостей «Стіни вболівальницьких роз». Особливий інтерес у дітлахів викликали трофеї Кубку та Суперкубку України, які були спеціально принесені з цієї нагоди.

Андрій Петренко, спеціально для www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер