Шенол Гюнеш: «Для мене цей матч – найважливіший за весь рік»

Шенол Гюнеш: «Для мене цей матч – найважливіший за весь рік»

- Для будь-якої команди будь-який матч має велике значення. Але зараз у нас більше причин на те, аби грати на перемогу. Адже ми маємо шанс вийти до наступної стадії, а у наших суперників такого шансу вже немає. Якщо ми переможемо, це буде великим досягненням для всієї Туреччини. Особисто для мене це найважливіший матч року.

Перед нами стоїть завдання перемогти завтра. Але ця задача є непростою, тому що нам доведеться зіграти з дуже серйозним суперником. «Динамо» - клуб із великими традиціями. Те, що кияни посідають друге місце в національній першості й уже припинили боротьбу в групі Ліги чемпіонів, ще нічого не значить.

У матчах групового етапу Ліги чемпіонів велике значення мають третій та четвертий тури. У цих іграх ми здобули чотири очки, а «Динамо» - не набрало жодного. Тим не менш, ми ставимося з великою повагою до суперника. Як у нашій команді, так і у складі «Динамо» є багато хороших гравців, тож на нас чекає цікавий поєдинок. І ми дуже хочемо здобути у ньому перемогу.

Так, погодні умови незвичні для нас, але вони незвичні для футболу загалом. З нашого боку було б неправильно скаржитися на погоду. У нас є передматчеве тренування, аби звикнути до поля «Олімпійського» та кліматичних умов, за яких пройде цей матч.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер