»Шериф» у Києві: дві доби в щільному графіку

»Шериф» у Києві: дві доби в щільному графіку

Стала відома програма перебування «Шерифа» в Києві. На матч шостого туру групового турніру Ліги Європи «Динамо» - «Шериф» делегація молдавського клубу прибуває чартерним рейсом у вівторок о 12:20 до аеропорту Бориспіль.

Пройшовши всі митні формальності, гравці та тренери «Шерифа» відразу вирушать до готелю «Опера». Обід, короткий відпочинок... О 19:00 у планах команди з Тирасполя тренування на полі стадіону «Динамо» ім.Валерія Лобановського. За півгодини до неї в конференц-залі стадіону наставник «Шерифа» Андрій Сосницький проведе традиційну для матчів такого рівня прес-конференцію. Ввечері цього ж дня в ресторані «Шинок» відбудеться офіційна вечеря представників команд за участю делегата УЄФА.

У середу вранці в планах «Шерифа» 45-хвилинна розминка. Відбудеться вона в спорткомплексі Національного економічного університету. Потім команда повернеться до готелю, з якого о 18:00 виїде до стадіону «Динамо». Під час матчу синоптики прогнозують температуру п'ять градусів нижче від нуля. Теплолюбні гості з Молдови передбачливо включили до райдеру, окрім традиційного чаю, кави, фруктів, рушників, масажних столів та іншого, десять теплих пледів.

Матч «Динамо» - «Шериф» відбудеться в середу, 15 грудня, о 20:00. Після його закінчення команда з Тирасполя повернеться до готелю «Опера», а додому вирушить вранці наступного дня. Ось такою насиченою планує бути програма перебування найсильнішого клубу Молдови в Києві.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер