Шестеро динамівців у складі України (U-17) зіграли з Францією

Шестеро динамівців у складі України (U-17) зіграли з Францією

Нагадаємо, команда Олега Кузнецова, що перебуває на зборі в Києві, вже грала проти французів. Та зустріч, в якій зіграли п'ятеро динамівців, завершилася внічию 0:0. Цього разу гра завершилася перемогою гостей – 0:2 (епізод матчу на фото).

Найнебезпечніший момент біля воріт французів стався на 58-й хвилині зустрічі, за рахунку 0:1. Динамівець Богдан Михайличенко вийшов віч-на-віч із воротарем суперника Докуро, який збив його у своєму штрафному майданчику. Вирок арбітра – червона картка для голкіпера та пенальті. У ворота став польовий гравець, який кількома хвилинами раніше вийшов на заміну – Лусамба. Причина тому – травма другого голкіпера Франції, якої той зазнав у першому матчі. І до великої радості лави запасних збірної Франції, з 11-метрової позначки Капелян поцілив саме в новоспеченого воротаря.

У час, що залишився, «жовті-сині» продовжили тиск на ворота суперників, але замість м'яча у ворота Франції пропустили результативну контратаку, що завершилася другим взяттям воріт.

Окрім Михайличенка, честь України захищали ще п'ятеро динамівців – Дмитро Фастов, Олександр Шепелєв, Володимир Масалов, Микита Демиденко та капітан збірної Сергій Чоботенко.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер