Шість гравців «Динамо» взяли участь в історичній перемозі!

Шість гравців «Динамо» взяли участь в історичній перемозі!

У Києві, на переповненому НСК «Олімпійський», команда Олега Блохіна здобула важливу перемогу над Швецією 2:1, вийшовши після першого туру групового турніру в лідери групи. У другому матчі збірні Англії та Франції зіграли внічию 1:1.

Героєм зустрічі став нападник київського «Динамо» Андрій Шевченко. Два його м'ячі на 55-й та 62-й хвилинах стали гідною відповіддю на гол Златана Ібрагимовича, який було забито на початку другого тайму. У першому моменті Шевченко головою замкнув передачу Андрія Ярмоленка, а в другому
подачу з кутового Євгена Коноплянки. Шевченко вивів збірну з капітанською пов'язкою та був її справжнім лідером. Загалом за гру № 7 завдав чотири удари по воротах, три з яких були в рамку, подолав за відведену йому тренером 81 хвилину 8828 метра. Тепер в активі знаменитого футболіста є й забиті м'ячі у фінальній стадії чемпіонату Європи!

Загалом за збірну Україну цього історичного для вітчизняного футболу вечора зіграли шестеро представників «Динамо». Окрім Андрія Шевченка, пару центральних захисників склали Тарас Михалик та Євген Хачеріді. Обидва діяли надійно, за їхніми спинами воротарю було надійно.

Більша частина атак українців проводилася через правий фланг, на якому господарювали Олег Гусєв та Андрій Ярмоленко (на фото справа). Останній міг відзначитися в першому таймі, але його удар із восьми метрів прийняв на себе захисник. Нападник Артем Мілевський вийшов на поле на 81-й хвилині замість Шевченка, кілька разів зміг зачепитися за м'яч, не дозволяючи шведам розвивати свої атаки.

Наступний матч збірна Україна проведе проти Франції 15 червня в Донецьку.

Дмитро Шаповал

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер