Шість перемог поспіль у рідних стінах

Шість перемог поспіль у рідних стінах

Вольова перемога, здобута в рамках 26-го туру над «Дніпром», стала для «Динамо» п'ятою поспіль у матчах із дніпропетровською командою. Різниця м'ячів у цих матчах – 13:3 на користь нашої команди.

Жерсон Маграо, який зрівняв рахунок у попередньому поєдинку, став автором 70-го м'яча «Динамо» в матчах із «Дніпром». А ось Тіберіу Гіоане, влучний удар якого приніс господарям перемогу, провів 40-й гол киян у домашніх поєдинках із дніпрянами.

Перемога над «Дніпром» дозволила команді Валерія Газзаєва продовжити кілька своїх домашніх серій. Так, у рідних стінах «Динамо» здобуло вже шосту перемогу поспіль, не програє в останніх 26-ти матчах, а забиває у ворота суперника – в 36-ти.

Продовжує поповнюватися колекція жовтих карток, отриманих динамівцями в нинішньому чемпіонаті. Леандро Алмейда, який«відзначився» попередженням на 67-й хвилині матчу, став володарем 60-ї жовтої картки «Динамо» цього сезону в Прем'єр-лізі. А пальму лідерства у цьому компоненті втримує Євген Хачеріді, на рахунку якого шість «гірчичників».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер