Шестеро динамівців вилетіли до Сербії з молодіжною збірною України

Шестеро динамівців вилетіли до Сербії з молодіжною збірною України

3 вересня підопічні Руслана Ротаня зіграють свій стартовий матч у відбірному турнірі Євро-2023 (U-21). У середу молодіжна збірна України вилетіла до Сербії.

Там підопічні Руслана Ротаня 3 вересня проведуть свій перший матч у відбірному турнірі Євро-2023 (U-21), який розпочнеться о 19.00 за київським часом у містечку Стара-Пазова.

У складі збірної чотири гравці київського «Динамо» - голкіпер Руслан Нещерет, захисники Костянтин Вівчаренко та Володимир Бражко, форвард Владислав Супряга, а також орендовані «Чорноморцем» динамівські півзахисники Микола Михайленко та Богдан Білошевський.

Україна потрапила до відбіркової групи разом із Францією, Сербією, Північною Македонією, Вірменією та Фарерськими островами. Матчі кваліфікації триватимуть до червня 2022 року (10 турів).

У фінальній частині Євро-2023 (U-21) виступатимуть 16 команд — Румунія та Грузія як господарі турніру та ще 14 збірних, що приєднаються до них за результатами відбору (дев'ять переможців груп, краща команда серед володарів других місць та чотири переможці плей-офф, в якому гратимуть вісім володарів других місць).

Ігри плей-офф відбудуться у вересні 2022 року, а фінальний турнір – у червні та липні 2023. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер