Шестеро динамівців готуються до Турніру Лобановського у складі збірної України U21

Шестеро динамівців готуються до Турніру Лобановського у складі збірної України U21

Сьогодні молодіжна збірна України розпочала свій збір, провівши перше втягуюче тренування. Головний тренер команди Руслан Ротань розраховує на 22-х футболістів, у тому числі шістьох динамівців - голкіпера Валентина Моргуна, захисників Дениса Кузика та Костянтина Вівчаренка, півзахисника Володимира Бражка, а також нападників Владислава Супрягу та Владислава Ваната.

При цьому викликаний раніше динамівський півзахисник Богдан Білошевський, який на правах оренди виступає за чернігівську "Десну", не встиг відновитися до початку роботи після пошкодження задньої поверхні стегна. Також пропустить збір молодіжної команди "синьо-жовтих" захисник Даніл Скорко - через операцію на носовій перегородці.

У середу, 26 травня, збірна України U21 у стартовому матчі Турніру Валерія Лобановського зустрінеться з молодіжною збірною Азербайджану, а в п'ятницю, 28 травня, проведе поєдинок із однолітками з Узбекистану. Обидва матчі "синьо-жовтих" на Турнірі Лобановського пройдуть на НТК ім. В. Баннікова та розпочнуться о 17:00.

Після завершення Турніру Лобановського  збірна України U21 вирушить до Туреччини, де 2 червня у Стамбулі проведе контрольну зустріч із молодіжною збірною господарів.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер