Шестеро динамівців не допомогли збірній України U-17 пробитися до фінальної частини Євро-2019

Шестеро динамівців не допомогли збірній України U-17 пробитися до фінальної частини Євро-2019

Прикра поразка грекам у другому турі не залишала підопічним Володимира Єзерського інших варіантів, окрім як перемагати іменитих суперників. Мабуть, найкращим у складі синьо-жовтих у першому таймі був динамівський голкіпер Руслан Нещерет, який кілька разів рятував ворота.

Іспанців влаштовувала нічия, тому після перерви вони не були настільки активними, як у першому таймі. Більше того, на останній хвилині зустрічі вони ще й забили переможний м'яч. Українці ж на цій стадії турніру завершили свої виступи на шляху до фінальної частини чемпіонату Європи.

У матчі взяли участь шестеро динамівців: воротар Руслан Нещерет, захисники Ілля Забарний і Костянтин Вівчаренко, півзахисники Данило Скорко та Віктор Блізніченко провели на полі весь матч, а нападник Владислав Ванат вийшов на заміну у другому таймі та зіграв заключні 30 хвилин зустрічі.

Еліт-раунд Євро-2019 (U-17). Група 5

Україна – Іспанія – 0:1

Україна: Нещерет, Егбуджуо (Рубчинський, 78), Забарний, Батагов, Вівчаренко, Кобилянський, Судаков, Скорко, В’юнник, Гончарук (Ванат, 61), Блізніченко.

Іспанія: Мартінес, Менаргес, Гомес, Карільо, Лопес (Муньйос, 88), Хелардо, Наварро, Турр’єнтес (Моро, 90+1), Піно (Морено, 70), Хорді Ескобар (Аранда, 88), Валера (Марін, 90+1).

Гол: Турр’єнтес (90).

Попередження: Кобилянський (74) – Турр’єнтес (60).

*Фото – сайт ФФУ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер