Шестеро динамівців забезпечили перемогу збірної U-20 над «Колосом»

Шестеро динамівців забезпечили перемогу збірної U-20 над «Колосом»

У четвер підопічні Олександра Петракова провели другий контрольний поєдинок проти «Колоса» з Ковалівки. У матчі тренерський штаб задіяв і п’ятьох динамівців, які вийшли на поле у стартовому складі: Павла Полегенька, Микиту Бурду, Ігоря Харатіна, Євгена Чумака та Артема Бєсєдіна. А нападник Роман Яремчук вийшов на заміну в другому таймі.

Збірники розпочали гру доволі активно, й у підсумку забили швидкий м’яч уже на п’ятій хвилині зустрічі. Причому, гол виявився майже суто динамівським: Чумак добре підключився до атаки, продовживши її перспективним пасом на Татаркова, а той вивів на ударну позицію Бесєдіна, й Артем свою нагоду не змарнував, вивівши свою команду вперед.

Хоча господарі намагалися вести гру на чужій половині поля, надалі атаки команди U-20 були гострішими. Потужно пробивав по воротах активний Чумак – воротар упорався. Були непогані моменти у Бесєдіна.  А по завершенні півгодини гри рахунок подвоїв той-таки Чумак, якому вдався блискучий невідпорний удар метрів із 25-ти трохи лівіше від центру – воротар виявився безсилим. Тим часом у захисті надійно нейтралізовували атакуючі потуги суперника Бурда та Полегенько з партнерами, а Харатін керував атаками в центрі поля та наважувався на удари здалеку.

Після перерви збірна U-20 продовжила демонструвати свою гру. Перспективні передачі віддавав Полегенько, моменти для взяття воріт були у Чумака. Наприкінці поєдинку ефектну крапку в матчі поставив Габелок чудовим ударом під поперечину.

Нагадаємо, свій завершальний контрольний матч команда U-20 проведе в понеділок, 18-го травня, проти донецького «Металурга». Того ж дня команда вирушить до Нової Зеландії, де продовжить підготовку, а 30-го травня проведе перший матч на мундіалі молодих талантів.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер