Шестеро динамівців зіграли в контрольному матчі за збірну України U-19

Шестеро динамівців зіграли в контрольному матчі за збірну України U-19

Суперником підопічних Олександра Петракова стала команда другої ліги «Оболонь-Бровар».

Відзначимо, що в поєдинку взяли участь шестеро футболістів «Динамо»: захисники Микита Бурда та Павло Лук'янчук, півзахисники Ігор Харатін та Євген Чумак, нападники Артем Бесєдін та Роман Яремчук. До слова, останньому вдалося відзначитися забитим м'ячем за хвилину до свистка на перерву. Після флангового проходу Роман прокинув м'яч повз воротаря і з досить гострого кута переправив його у ворота - 1:0. Відігралася ж «Оболонь» в середині другого тайму після розіграшу штрафного і удару Циркуненко головою.

У цьому матчі не зміг взяти участі півзахисник молодіжної команди «Динамо» Павло Полегенько, який вже залишив розташування збірної. У минулому контрольному поєдинку з «Динамо-2» він пошкодив коліно, і хоча і зміг дограти матч до кінця, але тепер Павлу доведеться провести тиждень поза футболом. Судячи з усього, в Угорщину динамівець також може не полетіти.

Нагадаємо, що 19-го липня українська команда в рамках Євро-2014 зустрінеться з командою Сербії, а 22-го - зі збірною Болгарії. Завершать груповий турнір змагань українські футболісти 25-го липня матчем зі збірною Німеччини.

Україна (U-19) - Оболонь-Бровар (Київ) - 1:1

Україна U-19: Сарнавський (Підківка, 46), Качараба (Ткачук, 46), Бурда, Танковський, Маркович, Лук'янчук, Харатін (Габелок, 61), Білоног (Банасевіч, 46), Яремчук (Чумак, 46), Бесєдін (Луканов, 80), Адаменко (Радченко, 46).

Голи: Яремчук, 44 - Циркуненко, 70.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер