Шестеро динамівців зіграли за збірну України U21 на Турнірі В. Лобановського проти Азербайджану

Шестеро динамівців зіграли за збірну України U21 на Турнірі В. Лобановського проти Азербайджану

У першому матчі змагань українці зустрілися з молодіжною збірною Азербайджану на НТК ім. В. Баннікова. Поєдинок завершився несподіваною та прикрою поразкою «синьо-жовтих». Долю зустрічі вирішив єдиний м’яч, який наша команда пропустила у першому таймі. Результативним виявилося стандартне положення: Елізада з лівого флангу подав на дальню стійку, а там спритнішим за всіх виявився Гурбанлі.

Після пропущеного м’яча українці активізувалися та перемістили гру на чужу половину поля, створивши кілька перспективних моментів. Зокрема, динамівець Супряга мав нагоду скористатися обрізкою партнера, але із вигідної позиції послав м’яч вище воріт.

Протягом усього другого тайму підопічні Руслана Ротаня нагнітали ситуацію біля воріт суперника. Найнебезпечніший момент у дебюті тайму був у Ваната, якому зовсім трохи не вистачило, щоб влучити в ціль із близької відстані. Той же Ванат міг забезпечити перемогу українцям наприкінці поєдинку, але на три його удари з близької відстані, якими він завершував атаки своєї команди, реагував воротар азербайджанців. У підсумку «синьо-жовтим» так і не вдалося відігратися.

У матчі із Азербайдажаном взяли учать усі шість представників «Динамо», які були викликані на збір. Воротар Валентин Моргун та захисник Костянтин Вівчаренко провели на полі увесь матч, захисник Денис Кузик та нападник Владислав Супряга вийшли на поле зі стартових хвилин та були замінені у перерві, форвард Владислав Ванат відіграв другу половину зустрічі, а півзахисник Володимир Бражко відіграв 70 хвилин матчу, після чого був замінений.

Свій наступний матч наша команда проведе в п'ятницю, 28 травня, із однолітками з Узбекистану. Поєдинок пройде на НТК ім. В. Баннікова.

Нагадаємо, що після завершення Турніру Лобановського  збірна України U21 вирушить до Туреччини, де 2 червня у Стамбулі проведе контрольну зустріч із молодіжною збірною господарів.

Турнір Валерія Лобановського

Україна (U21) — Азербайджан (U21) — 0:1 (0:1)

Україна (U21): Моргун, Кузик (Алефіренко, 46), Таловєров, Вівчаренко, Драмбаєв (Снурніцин, 46), Бражко (Ярмолюк, 71), Батагов (Литвиненко, 46), Очеретько (Муравський, 78), Мудрик (Кравчук, 71), Супряга (В'юнник, 46), Сікан (Ванат, 46).

Гол: Гурбанлі (17).

Попереджені: Сікан, Батагов, Литвиненко — Хусейнлі, Гурбанлі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер