Шестеро динамівців зіграли за молодіжку

Шестеро динамівців зіграли за молодіжку

В п'ятницю молодіжна збірна України в товариському матчі зіграла внічию з командою Сербії. Підопічні Павла Яковенка виступали в експериментальному складі, оскільки наставник викликав на збір відразу 30 гравців, яких розподілив на дві групи, - повідомляє сайт ФФУ. Одна готувалася до матчу із сербами, друга 31-го березня візьме участь у грі з Північною Ірландією.

Сербська команда зараз готується до виступу у фінальному раунді Євро-2009 (U-21), який відбудеться в червні в Швеції. Тому поєдинок проти України суперник розглядав як один із ключових етапів підготовки до континентального фіналу. Перший тайм пройшов за незначної переваги сербів, проте до небезпечних моментів біля воріт Рибки справа не дійшла. Після перерви гра вирівнялася, українці почали гостріше діяти в атаці. Спочатку Родіна головою пробив у сантиметрах від стійки, потім Рибка врятував після небезпечного удару Мілінковича з кількох метрів.

Найреальнішу можливість відкрити рахунок в матчі втратив Ярмоленко. За порушення правил на Романі Зозулі арбітр призначив пенальті, реалізувати який Ярмоленко не спромігся – спочатку його удар парирував воротар, а добиваючи м'яча Андрій поцілив у поперечину.

Товариський матч молодіжних збірних (U-21)

Сербія - Україна - 0:0.

Україна: Рибка, Курилов, Вовкодав, Сахневич, Родіна, Матвеєв, Бідловський (Захаревич, 85), Федорчук (Білий, 80), Поступаленко (Д.Зозуля, 87), Р.Зозуля (Є.Новак, 90+2), Ярмоленко.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер