Шістнадцятирічні чемпіони!

Шістнадцятирічні чемпіони!

Перемогою «Динамо» завершився фінальний турнір Дитячо-юнацької футбольної ліги України серед шістнадцятирічних футболістів. У вирішальному матчі підопічні Олексія Дроценка перемогли львівський УФК 2:1.

У першому таймі юні динамівці відзначилися двічі – з точних передач Максима Тищенка забили Роман Яремчук та Ігор Харатін. Львів’янам вдалося скоротити відставання на останній хвилині матчу, але на більше не вистачило ані сил, ані часу. «Динамо» впевнено довело матч до перемоги, а за кілька хвилин гравці та тренери отримали від організаторів медалі найвищої проби та почесний кубок.

За підсумками змагань гравці «Динамо» були відзначені індивідуальними нагородами. Найкращим воротарем став Богдан Сарнавський, найкращим нападником Максим Тищенко, а найкращим гравцем турніру Ігор Харатін.

Наставник «Динамо» (U-16) Олексій Дроценко прокоментував підсумки турніру: «Третій рік поспіль команда «Динамо», складена з гравців 1995 року народження, стає чемпіоном України. Цього разу нам попалася складна група, з якої ми вийшли переможцями. Всі ігри пройшли в напруженій та безкомпромісній боротьбі, хлопці показали хорошу самовіддачу та бажання. Деякі наші гравці, наприклад, Ігор Харатін, Максим Тищенко, Сергій Каретник, будуть залучатися до ігор молодіжного складу, а В’ячеслав Лухтанов грав за нього ще навесні».

Матчі «Динамо» (U-16) у фінальному турнірі ДЮФЛУ:

«Динамо» – «Чорноморець» – 1:0 (м’яч у «Динамо» на рахунку Харатіна)
«Динамо» – «Шахтар» – 2:1 (Харатін – 2)
«Динамо» – УФК – 1:1 (Мироненко)
«Динамо» – «Карпати» – 2:2 (по пенальті 3:1) (Тищенко – 2)
«Динамо» – УФК – 2:1 (Яремчук, Харатін)

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер