Шевченко наздогнав Блохіна

Шевченко наздогнав Блохіна

Домашня перемога «Динамо» над «Бешикташем» (4:0) ознаменувалася серією цікавих фактів. Нападник Андрій Шевченко забив свій 24-й м’яч в єврокубках за «Динамо», за цим показником випередивши Максима Шацьких і зрівнявшись з Олегом Блохіним. Попереду лише Сергій Ребров із 31-м влучним ударом в євротурнірах. Загалом же, враховуючи голи за «Динамо», «Мілан» та «Челсі», тепер в активі Шевченка 66 влучних ударів. Це третій показник в історії континентального футболу, більше лише у Рауля (70) та Мюллера (69).

Гра з «Бешикташем» стала 50-ю для «Динамо» в розіграшах Ліги Європи/Кубка УЄФА. З них виграні 19 матчів, у 17 зафіксована нічия, а в 14 наша команда поступилася. Також звітний поєдинок став 140-м домашнім для «Динамо» за весь час виступів в єврокубках, а гол у виконанні Огнєна Вукоєвича – 250-м у рідних стінах.

Звітна зустріч стала ювілейною, 20-ю, для Юрія Сьоміна в єврокубках на посаді головного тренера «Динамо». Майже в половині випадків, у дев’яти, його підопічні перемагали, у сімох грали внічию й у чотирьох програвали.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер