Шевченко і Дуду забивають «молодіжці»

Шевченко і Дуду забивають «молодіжці»

У вівторок викликані до розташування збірних динамівці проведуть офіційні та товариські матчі, а для гравців, які залишилися в Києві, був організований товариський поєдинок із молодіжним складом. Його формат – три тайми по двадцять хвилин кожен.

Після кількох днів тренувань Юрій Сьомин побачив у справі бразильця Дуду та колумбійця Ескобара. Гравці вийшли на флангах атаки й намагалися відзначитися індивідуальними діями. На 15-й хвилині гри Дуду втік від опіки суперника і метрів із дванадцяти пробив прямо в кут, забивши другий м’яч у ворота команди Хацкевича. Більше за всіх новачкам підказував Бетао, який добре опанував нашу мову на розмовному рівні. «Хлопці тільки прийшли в «Динамо», їм потрібно багато працювати. Це хороші гравці, зі швидкістю, технікою. Вони допоможуть нам», – так оцінив Бетао гру Дуду й Ескобара.

Рахунок у матчі вже на третій хвилині відкрив Андрій Шевченко. Досвідчений майстер хитрощами «уклав» опікуна і пробив із десяти метрів повз Тимофеєва. Через перелом щелепи Андрій пропустив двадцять днів і тепер багато працює, щоб повернутися на поле в основному складі. Міг Шевченко забити ще, але підвела точність. У першому випадку ударом зі штрафного нападник спрямував м’яча в поперечину, а потім не реалізував вихід віч-на-віч із воротарем. Цього тижня шанувальники футболу зможуть побачити Шевченка в суботньому «матчі легенд», а в офіційній грі Андрій візьме участь не раніше наступного тижня.

Приємно відзначити повернення на поле, нехай і в товариській грі, Тараса Михалика. У квітні захиснику було зроблено складну операцію, потім на нього чекало тривале відновлення, а перше тренування в загальній групі футболіст провів минулої п’ятниці. У звітній грі Михалик та Бетао склали центральну вісь захисту (Хачеріді діяв на лівому фланзі, Сильва на правому). Тарасу доведеться добре попрацювати на тренуваннях, хоча у звітній грі було помітно, своїх найкращих якостей він не розгубив. У деяких епізодах тренери збивали запал гравця, який діяв жорстко й наполегливо. З усього видно, Тарас скучив за футболом, знову хоче грати на високому рівні й робить для цього все можливе.

Третій м’яч у ворота «молодіжки» забив Аді. Дуду прострілив із правого флангу, а нігерієць зльоту вбив м’яча у ворота. Перед взяттям воріт проявили себе воротарі. Спочатку із виходом віч-на-віч Аді впорався Тимофеєв, а в наступній атаці в аналогічній ситуації Богуш переграв Хльобаса.

У середу у футболістів основного складу, які брали участь у звітній грі, буде вихідний, а в четвер, коли до Києва повернуться гравці збірних, команда в повному складі проведе тренування, давши старт підготовці до недільної гри з «Іллічівцем».

«Динамо» – «Динамо» (молодь) – 3:0

«Динамо»:
Богуш, Данило Сильва, Михалик, Бетао, Хачеріді, Аруна, Корреа, Гармаш, Дуду, Ескобар, Шевченко (Аді, 41)

«Динамо» (молодь):
Тимофеєв, Гарбар (Болденков, 28), Алмейда, Лухтанов (Васильєв, 41), Лапушенко, Савченко, Рибалка, Єфремов (Фароян, 28), Раджабов (Цибульник, 28), Панфілов (Хльобас, 28), Аді (Маїк, 41).

Голи: Шевченко (3), Дуду (15), Аді (53).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер