Шевченко і Гусєв – ювіляри збірної України

Відразу для двох представників «Динамо» вчорашній матч проти білорусів став ювілейним у складі національної збірної України.

Андрій Шевченко досяг справді гросмейстерської відмітки – тепер на рахунку нападника «Динамо» 90 матчів у футболці збірної. Також у найближчому майбутньому, напевно, нікому не вдасться підібратися до показника результативності Андрія, і 42 м’ячі ще впродовж тривалого часу залишатиметься національним рекордом. Звичайно, якщо Шевченко в найближчих матчах не поновить свій же рекорд, чого ми йому щиро бажаємо.

Також ювілейний, 50-й матч у «жовто-синій» футболці, провів півзахисник Олег Гусєв. Напевно Олег досяг би круглої позначки і раніше, але важка травма коліна, якої футболіст зазнав у квітні 2008 року, вивела динамівця з ладу більше ніж на рік – знову зіграти за національну збірну Гусєв зміг лише в серпні нинішнього року. Будемо сподіватися, що надалі травми не будуть заважати футболісту, і він неодноразово буде радувати своєю грою шанувальників як «Динамо», так і збірної України.

Звичайно, прикро, що ювілейні матчі Андрія та Олега не принесли бажаного результату, але й опускати руки в даному випадку не варто – 10 жовтня, в домашньому поєдинку проти збірної Англії, їм буде надано шанс виправитися. І напевно вони спробують використати його сповна.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер