Шевченко та Каладзе виграли Лігу чемпіонів

Шевченко та Каладзе виграли Лігу чемпіонів

Лідери "Динамо" 90-х років Андрій Шевченко та Каха Каладзе у складі італійського "Мілану" стала переможцями Ліги чемпіонів 2002/03. У напруженому фінальному матчі "Мілан" у серії післяматчових пенальті переміг італійський "Ювентус".

Шевченко та Каладзе провели на полі весь матч (основний та додатковий час). Андрій вже в першому таймі "розпечатав" ворота Буффона, але німецький арбітр Маркус Мерк гол не зарахував, зафіксувавши за митть до цього офсайд у Руй Кошти.

У серії післяматчових пенальті відмінно діяли голкіпери - зусиллями Буффона та Діди з 10 спроб м'яч влетів у ворота лише 5 разів. За рахунку 2:2 до м'яча підійшов Андрій Шевченко і поставив остаточну переможну крапку в матчі.

"Мілан" - "Ювентус" - 0:0 (по пен. - 3:2)
Мілан:
Діда, Неста, Костакурта (Роке Жуніор, 65), Мальдіні, Каладзе, Руй Кошта (Амброзіні, 87), Зеєдорф, Пірло (Сержиньо, 71), Гаттузо, Шевченко, Ф. Індзагі.
Ювентус: Буффон, Феррара, Тюрам, Тудор (Бірінделлі, 42), Каморанезі (Конте, 46), Дзамбротта, Таккінарді, Давидс (Салайєта, 65), Монтеро, Дель П'єро, Трезеге.
Пенальті реалізували: Сержиньо, Неста, Шевченко - Бірінделлі, Дель П'єро.
Не реалізували: Зеєдорф, Каладзе - Трезеге, Салайєта, Монтеро.

P.S. Нагадаємо, що Олег Лужний у складі "Арсеналу" виграв Кубок Англії, а Сергій Серебренников разом з "Брюгге" переміг у чемпіонаті Бельгії.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер