Шевченко та Нінкович про перемогу над «Іллічівцем»

Шевченко та Нінкович про перемогу над «Іллічівцем»

«Динамо» – «Іллічівець» – 3:1. Післяматчеві коментарі

Андрій ШЕВЧЕНКО, нападник «Динамо»:


- З «Іллічівцем» було не зовсім легко, команда добре оборонялася. Для нас гра була принциповою в тому плані, що не можна відставати від «Шахтаря». Ми її виграли, тому всі залишилися дуже задоволеними. Гадаю, публіка також трохи повеселилася у другому таймі.

- Обговорювали з тренером, що вийдете на поле у другому таймі?


- Так, я попросив про це Юрія Павловича: мені потрібно грати, щоб якомога скоріше набрати форму. Я вчора брав участь у матчі «Легенд футболу», буду готуватися на наступні поєдинки.

- Яке враження залишила гра Дуду?


- Хороший хлопчик, мені він подобається. Дуже швидкий, у нього є чуття й розуміння футболу. Щоправда, ще молодий, тому йому потрібен час, щоб адаптуватися. Все ж таки, український футбол більш силовий, ніж бразильський. Але Дуду старанно тренується, всі хлопці до нього добре ставляться.

- Наприкінці матчу двічі помилився Шовковський. Команда його підтримала?

- Я вас прошу... Саша трохи повеселив публіку! На це навіть не потрібно звертати уваги. Він – воротар номер один! Це несуттєві помилки, я не сумнівався, що його підтримає публіка. Уболівальники взагалі молодці, команда завжди намагається їх радувати.

* * *

Мілош НІНКОВИЧ, півзахисник «Динамо»:

- Ми задоволені результатом, але можемо грати набагато краще, ніж сьогодні. Сподіваюся, продемонструємо це вже в четвер.

- Що саме потрібно, щоб команда грала ще краще?

- На мій погляд, необхідно поліпшити контроль м'яча, гру в пас, а також дії при відборі м'яча. Усе це ми обговоримо з тренером, для цього в нас є чотири дні.

- В «Іллічівці» грає багато орендованих футболістів «Шахтаря». Чи не було відчуття, що зустрічалися з «Шахтарем-2»?


- Ні. Ми й раніше про це знали, готувалися відповідно. Незалежно від того, які футболісти у складі суперника, всі команди грають проти «Динамо» в основному на контратаках. «Іллічівець» сьогодні не став виключенням.

- Що можете сказати про гру Дуду?


- Мені здається, він хороший і дуже перспективний гравець. Він молодий, тому, звичайно, йому необхідно провести кілька матчів, щоб відчути, як тут грають.

- Ярмоленко та Хачеріді цікаво святкували гол. Це була підготовлено заздалегідь?

- Не знаю, принаймні, на тренуваннях вони це не відпрацьовували (посміхається).

- Чи додала впевнена перемога позитивного настрою перед матчем у Лізі Європи?

- Звичайно! Ми так і хотіли, щоб атмосфера в команді була хорошою перед дуже важливою грою в четвер.

- Дивилися поєдинок «Сток Сіті» з «Ліверпулем»?

- Ні, оскільки в нас було тренування. Впевнений, найближчими днями ми подивимося не лише цей поєдинок за участю нашого суперника. Нам потрібно добре з ним познайомитися.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер