Шевченко та Шовковський задоволені результатом та хвалять новачків

Шевченко та Шовковський задоволені результатом та хвалять новачків

Після матчу Україна – Болгарія (3:0) динамівські збірники Олександр Шовковський та Андрій Шевченко прокоментували події на полі:

- Болгари зараз переживають важкий момент, у них змінився тренер та більша частина складу, тому їм було непросто сьогодні, – вважає нападник збірної України Андрій ШЕВЧЕНКО. – Збірна України нав’язала їм свою гру, ми реалізували майже всі наші моменти. Завдяки цьому поставили болгар у ще складнішу ситуацію, перегравши їх. Після перерви ми повністю контролювали гру й забили третій м’яч.

- Як прокоментуєте перший гол дебютанта Селіна?

- Це було добре награне стандартне положення, яке ми відпрацьовували на тренуваннях. Нарешті, воно дало результат. Цей м’яч нам дуже допоміг, гостям довелося атакувати, вони відкрили свої зони. Тому в першому таймі в нас було ще достатньо моментів, щоб забити більше м’ячів. Після другого гола гру було практично зроблено.

- Як можете оцінити дії захисників збірної України?

- На «відмінно»! Ми робили акцент якраз на тому, щоб залишити свої ворота «сухими».

- До захисту повернулися Чигринський та Михалик. Чи стало з ними спокійніше?

- Це великий плюс для команди. І Дима, і Тарас зіграли дуже добре. Вони – ключові футболісти, які принесли впевненість команді в задній лінії. Якраз цього нам так бракувало.

- Чи зможе Україна з такою грою, як сьогодні, гідно битися з німцями в листопаді?

- До цього матчу ще місяць. Усе буде залежати від того, в якому стані підійдуть до матчу футболісти, хто буде травмований, а хто здоровий. Німці – зовсім інший суперник. Крім того, гра з ними буде першою на новому стадіоні. Завтра відкриття – це, безумовно, дуже цікава подія. Велике спасибі керівникам, які нас усіх запросили. Із задоволенням подивлюся на стадіон та послухаю концерт, щоб трохи розслабитися.

* * *

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ, воротар збірної України:

- Безумовно, відсутність результату позначалася на команді. Сьогодні хлопці вийшли на поле повністю мобілізованими. Можливо, в певних діях було видно скутість, але було приємно, що всі відпрацьовували як в обороні, так і в атаці.

- Що сьогодні важливіше – багато забитих м»ячів, чи відсутність пропущених?

- Як одне, так і інше має дуже важливе значення. В принципі, в першому таймі ми також створили хороші моменти. Особливо хочу відзначити гру нашої команди в обороні. Також реалізація була в нас на хорошому рівні.

- Що сказав Олег Блохін у роздягальні?

- Подякував за гру, тепер готуємося до наступної.

- Чи вписалися до командних побудов новачки?

- Так. До речі, хочу привітати хлопців, які дебютували сьогодні. Ми радіємо за Селіна, якому вдалося відзначитися забитим м’ячем.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер