Шевченко та Шовковський про матч із «Металістом»

Шевченко та Шовковський про матч із «Металістом»

Після матчу «Динамо» – «Металіст» (1:1) гравці столичного клубу не стали робити із втрати очок трагедії. Поєдинок прокоментували Андрій Шевченко та Олександр Шовковський.

Андрій ШЕВЧЕНКО, нападник «Динамо»:

- Гадаю, нам сьогодні не пощастило. У другому таймі «Динамо» додало і грало добре, мало багато шансів забити, але не склалося. Спасибі вболівальникам, які прийшли нас підтримати, приємно грати за повного стадіону. Сподіваюся, вони отримали задоволення від хорошої гри. Хотілося би розпочати чемпіонат із перемоги, але всяке буває.

- Як вплинув на гру поєдинок за Суперкубок із «Шахтарем»?

- Не думаю, що він зіграв якусь роль. Зараз лише початок сезону, команда всі 90 хвилин рухалася, активно грала, створювала на полі та пресингувала. Тому говорити про втому не доводиться.

- Приємно було забити перший гол у чемпіонаті?

- Звичайно! Забивати м’ячі завжди приємно. Шкода лише, що він не виявився переможним.

- Учора Фабіо Каннаваро завершив кар’єру футболіста. Що можете сказати з цього приводу?

- Це великий футболіст, великий захисник, володар «Золотого м’яча», капітан збірної, яка виграла чемпіонат світу. Фабіо багато чого віддав футболу, грав у різних командах. Гадаю, його запам’ятають, як одного з найкращих захисників у світі.

* * *

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ, воротар «Динамо»:

- По-перше, всіх вітаю з початком нового чемпіонату. Перерва в нас була невеликою, але ми встигли і відпочити, і підготуватися. Що стосується сьогоднішньої гри, передусім хочу подякувати глядачам, які прийшли нас підтримати, було дуже приємно грати за переповненого стадіону. Вони побачили безкомпромісну боротьбу. У кожної команди були свої завдання. Відігравати фору на перших хвилинах доволі важко, тим паче, з такою командою, як «Металіст». Обидва голи були нелогічними, а надалі ми створювали моменти, але, на жаль, їх не реалізовували.

- Сьогодні футбольний успіх був на боці «Металіста»?


- Гадаю, це повернеться нам у наступних іграх.

- Як фізично команда була готова після матчу за Суперкубок?

- Той матч вийшов доволі важким. Поле було в’язким, ми виконали на ньому величезний обсяг роботи, тому нам довелося витратити не один день для відновлення. Що стосується сьогоднішнього матчу, безумовно, ми не задоволені результатом. По грі, бажанню, самовіддачі та боротьбі, які продемонстрували хлопці, гадаю, претензій немає. Були помилки, але від них нікуди не дітися.

- Чи було «Динамо» у вигіднішому положенні, враховуючи, що команда вже увійшла до ігрового ритму, а в «Металіста» це була перша гра?

- Не знаю, що відповісти. Якби ми виграли, сказав би, що Суперкубок зіграв нам на руку, а так не знаю.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер