Шевченко зібрав друзів

Шевченко зібрав друзів

Вчора відбувся Благодійний матч між збірними зірок італійської естради та зірок Андрія Шевченка. Незалежно від того, як закінчився би матч, все рівно перемогла б дружба. Лише для статистики скажемо, що дружнє протистояння завершилось із рахунком 5:4 на користь команди Андрія Шевченка.

Перед матчем Андрій Шевченко отримав банківський чек від Джанні Моранді на суму 50 тисяч євро, які підуть у Благодійний фонд «Дитяча лікарня майбутнього».

Власне про матч, який проходив за форматом 2 тайми по 40 хвилин. У першому таймі друзі Шевченка жваво почали гру і провели два голи. М’ячі на свій рахунок записали два володарі «Золотого м’яча » - Ігор Бєланов та Андрій Шевченко. Але в складі італійських зірок виявився блискучим Звонімір Бобан, який оформив дубль. Особливо красивим вийшов другий гол – Бобана вивели на ударну позицію, і хорват, діставши м’яч у стрибку, по негаданий дузі закинув м’яч у ліву від Чанова дев’ятку воріт!

Другий тайм ознаменувався двома хет-тріками в обох команд: у збірної італійської естради відзначився Звонімір Бобан, у збірної друзів Шевченка – нестаріючий Ігор Бєланов. Вирішальний же гол, який вирішив долю переможця, на рахунку головного «винуватця» даного заходу Андрія Шевченка. Але, повторимось, підсумковий результат цього вечора хвилював менше за все.

Після футбольного матчу відбувся концерт, на якому «віддувався» за всіх Джанні Моранді, оскільки ні Рікардо Фольі, ні інші зірки італійської музики не змогли приїхати до столиці України. Тим не менше, київській публіці свято сподобалось. 

Благодійний матч Андрія Шевченка

Зірки Андрія Шевченка – Зірки італійськоїй естради – 5:4

Зірки Андрія Шевченка: Чанов (Михайлов, 41), Лужний (Чанов, 41; Бубка, 74), Кузнєцов, Дем'яненко, Буряк, Пономарьов (Вакарчук, 16; Михайличенко, 29), Кличко (Шустер, 16; Бубка, 30), Шевченко, Блохин (Суркис, 8; Медведев, 22; Шустер, 53; Пономарьов, 62; Суркіс, 73), Беланов (Белькевич, 37), Баль. Тренер: Йожеф Сабо.

Зірки італійської естради (стартовий склад): Такконі, Гусін (Ващук, 41), Ванезі, Моранді (кап), Фабі, Марконе, Сімоне, Бобан, Барбаросса, Ружери, Массаро. Тренер: Алессандро Джакобо.

Голи: 1:0 Бєланов (5), 2:0 Шевченко (7), 2:1 Бобан (19), 2:2 Бобан (37), 3:2 Бєланов (54), 3:3 Симоне (57), 3:4 Бобан (59), 4:4 Бєланов (60), 5:4 Шевченко (76).



www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер