Шевченко – Террі. Дружба дружбою, а перемога нарізно...

Шевченко – Террі. Дружба дружбою, а перемога нарізно...

Уся Україна стежить за станом здоров'я динамівця Андрія Шевченка, сподіваючись на ще один чудовий матч у його виконанні, а Англія, яку в цій грі влаштує й нічия, всі свої надії з надійністю оборонних порядків пов'язує з колишнім одноклубником та другом Андрія по «Челсі» Джоном Террі.

Ще один колишній партнер Андрія по клубу лондонських «аристократів» Френк Лемпард, який пропускає футбольний єврофорум через ​​травму, саме у протистоянні цих двох великих майстрів бачить вирішальний фактор на користь однієї зі сторін. «Великі гравці виходять на перший план саме у вирішальних матчах. Саме таким футболістом й є Шева. Я знаю, що він дуже хоче забити у ворота збірної Англії, але це йому буде зробити дуже складно через Джона Террі.
Джону також доведеться несолодко, адже стримати найкращого форварда українців, який забив два м'ячі у стартовій зустрічі проти шведів, буде надзвичайно важко. Я знаю, що обидва гравці з нетерпінням чекають на зустріч на полі, оскільки саме їхня готовність до боротьби під гаслом «хто ж найкращийі» робить їх справжніми футболістами найвищого рівня».

Сам Лемпард, який не приховує дружби з Шевченком, уважно стежить за тим, як вдається себе проявити Андрію на першому для нього європейському чемпіонаті. «Я дуже був радий, коли Шева двома чудовими голами вирішив результат поєдинку зі Швецією на користь своєї збірної. Відразу після гри я йому відправив СМС із текстом «Молодець. Вітаю!». Англії реально варто побоюватися Шевченка, тому що у нього є рідкісна риса характеру намагатися бути найкращим, що б він не робив».

Однак, на думку Френка, такими ж якостями володіє й інший його друг Джон Террі, а це значить, що вирішальний матч Україна
Англія буде прикрашений чудовою дуеллю Шевченко Террі, від якої лише виграє Його Величність Футбол!

www.fcdynamo.kiev.ua за матеріалами британської преси

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер