Шевченко – у когорті вітчизняних бомбардирів

Шевченко – у когорті вітчизняних бомбардирів

М'яч, забитий у матчі з «Карпатами», став для Андрія Шевченка 79-м у рамках чемпіонату України. Цей показник дозволив нападнику «Динамо» вийти на дев'яте місце серед найкращих бомбардирів вітчизняної першості. Враховуючи кількість зіграних матчів (160), Шевченко може похизуватися високою середньою результативністю – нападник забиває один м'яч у кожній другій грі.

Зазначимо, що лідером у цьому рейтингу є Сергій Ребров (123 м'ячі), із чинних футболістів перевершити його результат можуть нападник «Арсенала» Максим Шацьких (111) та Андрій Воробей із «Металіста» (105).

Здобувши перемогу в поєдинку з «Карпатами», «Динамо» продовжило безпрограшну й гольову серії на домашньому стадіоні до 10-ти матчів. Востаннє «біло-сині» програли на стадіоні ім. Валерія Лобановського на початку другого кола минулого чемпіонату, поступившись столичній «Оболоні» (0:2). Для Юрія Сьоміна звітний матч проти львівського клубу став четвертим на посаді головного тренера «Динамо», й у всіх «біло-сині» незмінно перемагали (різниця м'ячів – 12:2).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер