Шевченко, Венглинський, Беженар та інші отримали дипломи «А»

Шевченко, Венглинський, Беженар та інші отримали дипломи «А»

Навчання тривало з 1 квітня до 8 листопада, складалося з п'яти сесій та включало в себе теоретичні та практичні заняття з футбольних та суміжних із футболом дисциплін, таких як медицина, психологія, фізіологія.

Перший віце-президент Федерації футболу України Анатолій Попов вручив ліцензії слухачам після того, як всі вони успішно склали іспити та захистили дипломні роботи. Серед студентів, які проходили навчання, були колишні футболісти київського «Динамо» Андрій Шевченко, Олег Венглинський, В'ячеслав Кернозенко, Андрій Анненков, Олексій Антюхін, Сергій Леженцев.

Двоє новоспечених тренерів, Олег Венглинський та Сергій Беженар, зараз уже працюють у ФК «Динамо», готуючи підростаюче покоління в ДЮФШ ім. В. Лобановського.

Наступним кроком для тренерів стане робота над отриманням «PRO»-диплома УЄФА. Зазначимо, що диплом категорії «А» дає право працювати головним тренером у командах першої та другої ліг, а також асистентом головного тренера в команді Прем'єр-ліги, в той час як диплом категорії «PRO» дозволяє працювати головним тренером у будь-якому європейському чемпіонаті.

Про свої наміри подавати документи на отримання диплома «PRO» вже заявив легендарний гравець «Динамо» Андрій Шевченко, який під час навчання для отримання диплома «А» проходив стажування в «Мілані» та «Челсі»:

- У найближчих планах у мене отримання ліцензії категорії «Pro». Наступного року буду подавати документи й отримувати необхідні знання.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер