Шевченко повернувся до загальної групи (+фото)

Ближче до п’ятниці готелі і бази відпочинку в Ізраїлі починають заповнюватися охочими в комфортній обстановці провести довгоочікувані вихідні. Не став виключенням «Дан Кейсарія», який із радістю приймає туристів з усього світу. У п’ятницю ввечері тут було особливо людно. Із заходом сонця і настанням шабата на вечірнє тренування вийшли гравці «Динамо», у складі яких був і Андрій Шевченко. Нападник відразу влився в роботу в загальній групі, без яких-небудь обмежень виконуючи всі запропоновані тренерами вправи.

«Шалом, Шева!», - вигукнув на вході до готелю один із його мешканців, дізнавшись у молодій людині, яка пройшла повз, зірку світового футболу. А в суботу тренування команди відвідали сім’ї співробітників Посольства України в Державі Ізраїль. Після свистка про закінчення заняття вони щільним колом обступили Шовковського, Мілевського, Шевченка й інших лідерів команди, фотографуючись із ними і збираючи автографи.

У рамках чергового тренування команда провела двосторонню гру. Якщо раніше міні-матч проходив на полі розмірами «від штрафної до штрафної», то тепер Валерій Газзаєв розширив його лицьові сторони до лінії воротарської. На радість глядачам, що зібралися, у воротах обох команд за двадцять хвилин побувало шість м’ячів, причому забиті вони були на будь-який смак. Відзначилися двічі Мілевський, Шевченко, Ярмоленко, Маграо і Дедечко.

Після закінчення тренування експрес-коментар дав Андрій Шевченко:

- Настрій хороший, тільки дуже втомився. Днями зробив терапію, для спини стало краще. Які б проблеми не були, потрібно починати підготовку – вже за місяць починається сезон. В Ізраїлі зараз блискуча погода, умови створені хороші, хлопці сумлінно тренуються. Спробуємо добре підготуватися до сезону.

- Можна сказати, що всі ваші проблеми із здоров’ям позаду?

- Ви знаєте, я так сказати не можу. Я знаю свою проблему. На жаль, щоб грати у футбол, мені постійно доведеться робити подібну терапію для спини. Вона дозволяє продовжувати кар’єру. Я хочу грати і, як і раніше, отримую від футболу задоволення.

- Андрію, ви будете брати участь у найближчих контрольних матчах «Динамо»?


- Не знаю, це буде залежати від мого стану. Тренувальний процес і ігри – це різні речі. У нас попереду ще два збори, там буде час награти склад у товариських матчах.

За сім днів, із п’ятниці до четверга, «Динамо» проведе чотири контрольних матчі. Ігри вносять різноманітність до тренувальних буднів, додають нові емоції. Після зустрічі з «Бат-Ям» практично всі гравці привітали Влада Калитвинцева з успішним дебютом у першій команді. 17-річний півзахисник поводиться скромно, проте помітно, скільки радості в душі у молодого гравця від забитого м’яча нехай навіть у товариській зустрічі. Наступний контрольний поєдинок «Динамо» проведе 24-го січня з клубом другої ліги Ізраїлю «Хапоель Умм аль-Фахм». Початок о 17:00.

 

Дмитро Шаповал, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Кейсарії (Ізраїль)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер