Шевченко за кордоном, Алмейда в загальній групі

Шевченко за кордоном, Алмейда в загальній групі

Кадрові проблеми у «Динамо» стали відчутно помітні в останньому матчі чемпіонату України, в якому через травми та хвороби Юрій Сьомін не зміг задіяти сімох футболістів. Про те, як проходить процес відновлення кожного з них і коли можна очікувати на їхнє повернення, розповів лікар «Динамо» Андрій Шморгун:

Андрій Шевченко: Відколи Андрій отримав перелом щелепи, минув тиждень. Зараз він за кордоном, проходить реабілітацію у брейсі, який потрібно носити 10 днів. Після цього повернеться до Києва.

Олег Гусєв: Олег працює індивідуально на велотренажерах. Про терміни його повернення не йдеться, все суто індивідуально й залежить від його самопочуття.

Леандро Алмейда: До нещодавнього часу працював за індивідуальною програмою, а в останні дні провів кілька тренувань в загальній групі.

Тарас Михалик:
Тарас нещодавно повернувся з Бельгії, де був на консультації у доктора Мартинса. Орієнтовний термін повернення до загальної групи – за два тижні.

Роман Єременко: У Романа вірусна інфекція. В неділю в нього піднялася температура до 39-ти градусів. У понеділок вона стабілізувалася, стан задовільний, почати тренуватися він, на жаль, сьогодні й завтра не зможе.

Мілош Нінкович: У Мілоша, як і в Романа, була підвищена температура, але зараз усе гаразд. Незабаром він почне працювати за індивідуальною програмою. Чи будуть вони з Романом готові до матчу з «Літексом», поки сказати важко.

Артем Кравець: Працює за індивідуальною програмою. У гравця м'язове ушкодження задньої поверхні стегна, поки Артем проходить реабілітацію.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер