Широка географія учасників турніру пам'яті Віктора Колотова

У Києві завершився 8-й Міжнародний турнір з міні-футболу, присвячений пам'яті видатного футболіста «Динамо» та збірної СРСР Віктора Колотова. Організаторами турніру виступили Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація, асоціація міні-футболу України та компанія «ТЛ-груп», яка отримала статус генерального спонсора турніру.

Щороку склад і географія учасників турніру розширюється. Цього разу в ньому зіграли 20 команд із України, Росії, Білорусі, Молдови, Азербайджану, Польщі та Литви. Матчі проводилися на Олімпійській базі «Святошин» (19-й кілометр Житомирського шосе).

У впертій боротьбі призові місця розподілилися таким чином:

1. ФК «Продексім» (м. Херсон)
2. ФК «Зірка» (м. Київ)
3. ФК «Ощадбанк» (м. Суми)

Відзначимо, усі ігри пройшли в цікавому та напруженому протистоянні, що підтверджує факт визначення переможців матчів, починаючи з півфіналу, лише в серії післяматчевих пенальті.

Окрім призових місць, Федерацією футболу України були затверджені індивідуальні нагороди, які вручив лауреатам Володимир Трошкін.

Віктор Колотов - заслужений майстер спорту СРСР, у складі «Динамо» п'ятикратний чемпіон СРСР, володар Кубка Кубків та Суперкубка УЄФА, бронзовий призер Олімпійських ігор у складі збірної СРСР.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер