Шість динамівців зіграли за збірну України проти Франції

Шість динамівців зіграли за збірну України проти Франції

Збірна України в рамках відбірного турніру на ЧС-2022 приймала на НСК «Олімпійський» чинних чемпіонів світу – команду Франції.

Сміливо розпочавши зустріч із титулованим суперником, «жовто-сині» після кількох змарнованих нагод усе ж таки відкрили рахунок перед самою перервою. Яремчук прорвався правим флангом, зробив передачу у середину штрафного майданчика, захисник французів не зміг вибити м’яча, а лише викотив під удар Миколі Шапаренку, який з-за меж штрафного майданчика ідеальним за точністю ударом спрямував кулю у верхній кут воріт. Перший гол Миколи за національну команду – й відразу красень у ворота чемпіонів світу!

Невдовзі після перерви гості змогли зрівняти рахунок, коли Марсьяль із близької відстані все ж пробив голкіпера Пятова, і нічийний рахунок так і протримався до фінального свистка.

Відзначимо, що у зустрічі взяли участь шестеро динамівців. Окрім згадуваного вже Шапаренка, також у стартовому складі вийшли захисники Ілля Забарний, Віталій Миколенко та Олександр Тимчик, півзахисник Віктор Циганков, який був замінений на 82-й хвилині, а його колега за амплуа Сергій Сидорчук з’явився на полі на 90-й хвилині замість автора забитого м’яча.

Додамо, що свій наступний поєдинок збірна України проведе 8 вересня, коли зіграє у спарингу з командою Чехії. Що стосується офіційного матчу, то наступного разу «жовто-сині» зіграють 9 жовтня на виїзді з Фінляндією.

Україна - Франція 1:1
Голи: Шапаренко 44 - Марсьяль 54

Україна: Пятов, Тимчик, Забарний, Кривцов, Матвієнко, Миколенко, Степаненко, Шапаренко (Сидорчук, 90), Циганков (Маліновський, 82), Ярмоленко (Зубков, 90+3), Яремчук (Сікан, 82)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер