Шість представників «Динамо» зіграли за збірну України проти Албанії

Шість представників «Динамо» зіграли за збірну України проти Албанії

Збірна України стартувала у Лізі Націй номінально домашнім матчем проти команди Албанії.

У важкому матчі українці несподівано поступилися опоненту 1:2. При цьому наша команда відкрила рахунок (відзначився Конопля), але не тільки не втримала переможний рахунок, але й не зуміла набрати навіть один бал.

Албанці продемонстрували справжні бійцівські якості, нав'язали фавориту силову гру та досить надійно зіграли в обороні. До перерви у наших хлопців був лише момент Яремчука, у той час, як гості провели декілька цікавих атак.

Вже у другому таймі українці додали у швидкості, якості рішень на половині поля суперника і, як результат, забили першими. Але потім позиційні помилки у захисті допомогли албанцям забити двічі та вийти вперед.

На жаль, рахунок зустрічі не змінився. Після такого результату збірна України має реабілітуватися вже 10 вересня у грі проти Чехії.

У стартовому складі збірної України вийшли троє динамівців - Володимир Бражко, Микола Шапаренко та Владислав Кабаєв. У другому таймі на 72-й хвилині вийшли ще три представники нашого клубу, а саме Андрій Ярмоленко, Олександр Піхальонок та Владислав Ванат.

Ліга націй В, перший тур

Україна - Албанія 1:2 (0:0)
Голи: Конопля, 49 - Ісмайлі, 54, Асані, 66

Україна: Трубін – Конопля, Забарний, Матвієнко, Миколенко – Бражко (Маліновський, 81), Шапаренко (Ванат, 72), Судаков (Ярмоленко, 72) - Циганков (Зінченко, 81), Яремчук, Кабаєв (Піхальонок, 72)

фото УАФ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер