Школа «Динамо Kids» запрошує на тренування на Оболоні

Школа «Динамо Kids» запрошує на тренування на Оболоні

Нещодавно футбольний клуб запустив новий проєкт – дитячу футбольну школу для наймолодших, яка отримала назву Динамо Kids.

У школі для хлопчиків та дівчат пропонується високоякісне навчання футболу. Діти можуть розвивати свої футбольні навички, координацію рухів та командну взаємодію. У Динамо Kids працює кваліфікований тренерський склад, який працює під керівництвом футбольних професіоналів, що дозволяє забезпечити високий рівень навчання та безпеку дітей. Тут діти не тільки навчаються грі у футбол, але й отримують радість від активного способу життя, формують дружні стосунки та навчаються цінним командним навичкам, які будуть корисними у майбутньому.

За ініціативи маркетингового департаменту ФК «Динамо» перша школа Динамо Kids відкрилася на Теремках, а досить швидко світ побачила ще одна філія – на Оболоні. Урочисте офіційне відкриття цієї філії, де вже навчаються діти, відбулося цими вихідними. Розташована зовсім поруч зі станцією метро «Мінська» у Smart Hub Obolon, школа радо зустрічає дітлахів віком від 2-х до 7-ми років.

Детально про філію Динамо Kids на Оболоні та про плани розвитку дитячої школи розповів Костянтин Кучевський, керівник локацій Динамо Kids:

- Сьогодні офіційне відкриття нашої другої локації Динамо Kids на Оболоні. Нагадаю, першу ми відкрили на Теремках зовсім нещодавно, і вже фактично через два місяці ми відкрили другу свою локацію. Вона дуже зручна, розташована зовсім поруч з метро. Ми отримували такі запити, тож всі бажаючі тепер легко можуть дістатися цієї локації.

Школа має основний майданчик, де відбуваються тренування, місце для батьків, звідки вони можуть спостерігати за тим, як діти тренуються. Батьки уважно дивляться за тим, як їх діти тренуються, за їх успіхами. Особливо це важливо для менших дітей, а тим більше для нових – їм досить важко займатися без батьків. А коли маленькі діти бачать батьків, їм набагато легше в плані адаптації до тренувань.

- Вікові категорії тут такі самі, як і у школі Динамо Kids на Теремках?

- Так. У нас займаються діти віком від двох до семи років. Звичайно, у два роки не кожна дитина може займатися, це досить непроста вікова категорія. Мова більше про адаптацію, про сприйняття та розуміння, що таке м’яч, що таке поле.

- Сьогодні тренери менше залучені. Ви створили святкову програму з аніматорами для дітей?

- Сьогодні у нас заняття більше не про футбол, а про емоцію. У першу чергу дітками займаються аніматори. Сьогодні немає повноцінно футбольних вправ. Головне – аби діти отримали позитивні емоції у новому для себе місці, посмакували смачну піцу від наших партнерів, кожен отримав подарунок та пішов додому задоволеним.

Офіційним спонсором шкіл Dynamo Kids є ТМ «Супрадин». Серед наших партнерів – компанія, що працює у сфері охорони здоров’я Bayer, відомий виробник спортивного одягу New Balance, що екіпірує «Динамо». А зі смачною їжею для дітей нам допомагає Dominos Pizza. Звісно, ми дуже вдячні керівництву футбольного клубу «Динамо», яке позитивно сприйняло нашу ідею і завжди підставляє плече та допомагає нам з усіма нашими потребами та запитами.

- Таке стрімке відкриття другої локації є свідченням того, що проєкт виявився успішним та має чималий попит?

- Як тільки ми оголосили про запуск проєкту Динамо Kids, ми одразу отримали десь близько 130-ти заявок. Це лише у локаціях Теремки та Оболонь. Наразі ми вже сформували пакет франшизи. І зараз ми вже маємо запити з інших міст. Минулого тижня ми навіть отримали запит з Польщі, де вимушено знаходиться досить велика кількість переселенців, але не мають подібних українських гуртків, куди можна водити дітей. Зараз ми працюємо над цим запитом і впевнені, що якщо все буде добре, ми зможемо відкрити філіал навіть у Польщі.

- Тобто це точно не остання локація?

- Так, це лише початок. Звісно, першочергово у нас у планах відкрити школи Динамо Kids у кожному районі Києва. Крім завдання відкривати локації ми також маємо завдання віддавати наших кращих учнів до академії «Динамо», яка потім буде працювати вже більш професійно з дітьми від семи років.

- На відкритті першої локації був присутній Артем Кравець. Яким чином відбувається контакт з ДЮФШ «Динамо»? Тренери академії спілкуються з тренерами Динамо Kids?

- Ми постійно на контакті з керівництвом ДЮФШ «Динамо», і з Артемом зокрема. Надаємо йому всю інформацію стосовно того, що відбувається на наших локаціях. У грудні ми плануємо проведення турніру, який відбудеться у манежі тренувальної бази «Динамо». Ми вдячні керівництву клубу за надання такої можливості – наші діти зможуть зіграти на клубній базі, де тренується перша команда. Також метою турніру є те, аби тренери динамівської академії подивилися, чого навчилися діти, які тренуються у філіалах Динамо Kids, і, можливо, запросити когось із них до академії.

 

Контакти Динамо Kids

Теремки

м. Київ, вул. Рудницького 6 (колишня вул. Академіка Вільямса 6)

Оболонь

м. Київ, вул. Левка Лук'яненка 21 (колишня вул. Маршала Тимошенка 21),

Smart Hub Obolon, 2 поверх

067 289 36 69

[email protected]

сайт: https://dynamokids.com.ua/

Instagram: https://www.instagram.com/dynamo_kids_ukraine_

Facebook: https://www.facebook.com/dynamokidsukraine

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер