Шмейхель ані Кранчару, ані іншим із КПР забити не дозволив

Шмейхель ані Кранчару, ані іншим із КПР забити не дозволив

Поєдинок проходив під зливою, яка наприкінці цього тижня продовжує дошкуляти Туманному Альбіону, тому особливої футбольної майстерності вболівальникам на трибунах побачити не вдалося. Як не стали вони й свідками великої кількості голів, адже забито було лише один м'яч.

Господарі поля, які вважалися фаворитами зустрічі, повністю контролювали перебіг гри, підтвердженням чому є солідна перевага у володінні м'ячем – 61 на 39, та перевага за ударами по воротах – 16 проти 8.

Але як ми знаємо, все вирішує не кількість, а якість. Зі своїх 16 ударів по воротах, які в цьому матчі захищав син легендарного голкіпера Петера Шмейхеля, Каспер, у рамку гравці КПР поцілили лише чотири рази, у той час як гості – двічі, один із яких і став результативним. На 41-й хвилині нападник «Лестера» Джеймі Варді відкрив рахунок, залишивши в розпорядженні господарів трохи більше тайму.

Проте, забити КПР так і не вдалося, а останні п'ять хвилин зустрічі вони й узагалі догравали в меншості – дві жовті картки заробив Джоуї Бартон.

Таким чином, програвши «Лестеру», лондонці все ж втрималися на вершині таблиці, хоча тепер випереджають «лисів» лише за різницею м'ячів.

Наступний свій матч КПР проведе на виїзді 26 грудня. Суперником «рейнджерів» буде титулований в усіх відношеннях «Ноттінгем Форест».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер