Шовковський та Хачеріді – про перемогу над «Олександрією»

Шовковський та Хачеріді – про перемогу над «Олександрією»

Після виграного матчу з «Олександрією» (3:1) футболісти «Динамо» виходили з місцевого Будинку футболу, в якому розташовані роздягальні, під схвальні вигуки місцевих уболівальників, не відмовивши при цьому в інтерв’ю за гарячими слідами».

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ, голкіпер «Динамо»:

- Передусім, хочу сказати, що обом командам було дуже важко грати в таку спеку. Гадаю, необхідно хоч трохи поважати гравців і не призначати матчі в таку спеку в літній час. Що стосується безпосередньо гри, то було два абсолютно різних тайми. В «Олександрії» доволы швидка команда, в першому таймі в них були передумови для того, щоб відкрити рахунок. Але, в той же час, було зрозуміло, що суперник буде грати на утримання нульової нічиєї. Проте, в результаті наш досвід та бажання зіграли свою роль і нам вдалося провести два швидких голи. Вдало увійшов до гри Браун – гадаю, це хороше пыдсилення перед важливими матчами кваліфікації Ліги чемпіонів.

- Після того, як «Олександрія» скоротила рахунок, не виникло побоювань, що господарі зможуть і зрівняти рахунок?


- Ні. Ми були впевнені, що сьогодні вдасться виграти.

- Як би ви оцінили підсумки жеребкування 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, що визначило в суперники «Динамо» старих знайомих із «Рубіна»?

- Прийде час – тоді й поговоримо про «Рубін».

* * *

Євген ХАЧЕРІДІ, захисник «Динамо»:

- Ви самі бачили, за якої погоди довелося грати. Щоправда, команди були в рівних умовах. Найголовніше, що нам вдалося вибороти три очки.

- Яке враження справила «Олександрія»?

- Хороша молода команда. «Олександрія» сподобалася мені ще за попереднім туром, коли виграла на виїзді у «Ворскли». Та й сьогодні вони дуже добре оборонялися в першому таймі, і нам важко було створювати небезпечні моменти.

- Чому не вийшло відкрити рахунок в першому таймі?
- Моменти створювали, але накульгувала реалізація. У другому таймі вдало вийшов на заміну Браун – забив двічі, віддав пас. Дебют вийшов – краще не вигадаєш.

- На останніх хвилинах у тебе був хороший момент забити, але м’яч полетів вище воріт...


- (посміхається) Так, вдало підключився до атаки. М’яч добре лежав на нозі, але, на жаль, поцілити у ворота не вдалося.

Фотогалерея матчу

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер