Шовковський на полі, Вукоєвич «у тумані»

Шовковський на полі, Вукоєвич «у тумані»

У четвер увечері «Динамо» провело перше після матчів збірних тренування. Гравці в хорошому настрої зібралися на базі в Кончі-Заспі, обмінявшись отриманими за останній тиждень враженнями.

Всі дружньо хотіли привітати Огнєна Вукоєвича з виходом збірної Хорватії до фінальної частини Євро-2012, однак не склалося. У середу Огнєн отримав від тренерів вихідний та відпочивав на рідній землі, а в четвер уранці сильний туман завадив йому вилетіти до Києва. Прочекавши кілька годин в аеропорту Загреба, динамівець вирішив на машині вирушити до Відня, звідки є рейси до Києва. Дорогоцінні години були втрачені, до початку тренування хорват не встигнув. Також ще не повернулися з розташування збірної Нігерії Айїла Юссуф та Браун Ідейє.

Під керівництвом Юрія Сьоміна займалися три воротарі та шістнадцять польових гравців. Радує повернення до загальної групи Шовковського, який увесь минулий тиждень через ушкоджений палець займався за індивідуальною програмою. Через отриману у вівторок у товариському матчі з молодіжним складом мікротравму, окремо від партнерів працював Бетао.

У «Динамо» в лінії захисту зараз дефіцит виконавців. У найближчому матчі з «Олександрією» через дискваліфікацію не зіграє Хачеріді, через травми Попов та Михалик (лише почав займатися за індивідуальною програмою). Залишаються Сильва, Юссуф та Алмейда, яких явно не вистачає для формування традиційного квартету. У команді сподіваються на швидке одужання Бетао, інакше доведеться або змінювати тактичні побудови, або перекваліфікувати гравця середньої лінії в захисника. Будемо вірити, до таких експериментів справа не дійде.

У п'ятницю в планах «Динамо» ранкове тренування. Інформація про нього буде більш ніж повною – частина заняття пройде у відкритому для преси форматі, з журналістами поспілкуються Юрій Сьомін та футболісти.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер