Шовковський завжди вірить у перемогу

Шовковський завжди вірить у перемогу

Воротар Олександр Шовковський у матчі «Оболонь» – «Динамо» (0:1) зміг зберегти ворота своєї команди «на замку». У підсумку «Динамо» залишилося найкращою в чемпіонаті командою за кількістю пропущених м’ячів.

- Три очки є – це найголовніше, – зазначив після гри Олександр. – Наші команди перебувають на різних полюсах турнірної таблиці й вирішують різні завдання, тому поєдинок був дуже принциповим, як для нас, так і для «Оболоні». Ми знали, що гра буде досить важкою, у принципі, так і сталося. Іноді вирували пристрасті, навіть трохи виходили за межі норми. Головне, є результат, а про гру зараз говорити не доводиться.

- Чи піде на користь п’ятиденна перерва перед наступним матчем? Команда не виб’ється з колії?


- Навряд чи. Я не думаю, що один зайвий день між іграми якось кардинально змінить ситуацію.

- Чим, на ваш погляд, можна здивувати «Сток Сіті»?

- Із матчу між нами минуло достатньо багато часу. Ми ще раз проаналізуємо їхні останні ігри і, виходячи із цього, будемо відпрацьовувати ігрові схеми, які спробуємо використати в майбутній зустрічі. «Сток Сіті» – сильна команда в індивідуальному плані, гравці швидкісні й атлетичні, грають у типово англійський футбол. Досить дисциплінована команда.

- Чи складно «Динамо» грати з такими суперниками?

- Їм, щоб вийти із групи, потрібно набрати одне очко. А нам, для такого ж результату, необхідно вигравати два матчі. Гадаю, гра буде цікавою.

- Ви вірите в перемогу?

- Я завжди вірю в перемогу. Виходжу на футбольне поле лише з однією думкою – перемогти.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер