Сидорчук та Ярмоленко - у символічних збірних 22 туру ЛПМ

Сидорчук та Ярмоленко - у символічних збірних 22 туру ЛПМ

Це автори забитих м’ячів - Андрій Ярмоленко, який також записав на свій рахунок гольову передачу, та Сергій Сидорчук. Саме вони потрапили до збірної туру за версією сайту UA-football.com.

Сергій Сидорчук («Динамо» Київ). 3-й виклик

«Контроль e центрі поля та активні підключення до атак, а часом і початок цих атак, - ось чим запам'ятався Сидорчук у 22-му турі. Одесити кожного разу на крок відставали від Сергія, що дозволяло йому кілька разів виходити на відмінні ударні позиції та загрожувати воротам Каневцева. На 6-й та на 44-й хвилинах лише дивом м'яч не опинився у воротах після ударів Сидорчука. Втім, свого хавбек все ж домігся та змусив капітулювати "Чорноморець", забивши свій уже п'ятий гол у сезоні».

Андрій Ярмоленко («Динамо» Київ). 7-й виклик

«Напередодні важливого матчу збірної України радує, що один ыз лідерів "синьо-жовтих" набрав хорошу форму. Майже все вдавалося на полі Ярмоленку в матчі з "Чорноморцем" й обидва м'ячі кияни забили завдяки діям Андрія. Гол та результативна передача на рахунку "десятки" "Динамо". Відзначимо, що дісталося Ярмоленку від захисників, проти жодного іншого футболіста одесити не порушували правила так часто, як проти Андрія».

* фото А. Лукацький

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер