Сила – в «Единстве»!

Сила – в «Единстве»!

Футбольний клуб «Динамо» продовжує проводити програму «Динамо» - дітям», в рамках якої організовуються різноманітні спортивно-просвітницькі заходи. Особливої популярності серед школярів та студентів набуло відвідання керівництвом та гравцями „Динамо” київських учбових закладів. У середу естафету святкування 80-річчя клубу від 132-ї теремківської школи прийняла 246 середня школа Дніпровського району столиці, в якій відбувся футбольний турнір серед школярів Києва та області.

Фінальна частина змагань проходила доволі жваво. На полі зустрілися ще зовсім юні футболісти, але боротьба була гідна справжніх чоловіків. Цікаво було також спостерігати і за юними вболівальниками, які відчайдушно підтримували свої команди.

Переможцем турніру серед учнів стала команда з оболонського району „Єдність”, яка в серії післяматчевих пенальті перемогла господарів – команду дніпровського району „Десна”. Третє та четверте місця розіграли троєщинський „Юніор” та обухівська „Вікторія”.

Віце-президент „Динамо” Вадим Костюченко передав учням привітання від гравців та тренерів клубу і запросив юних футболістів від імені команди на футбольний матч „Динамо” – „Металург” (Донецьк).

Для всіх учасників змагань „Динамо” підготувало подарунки – м’ячі для шкільних команд, динамівські шарфи та іншу клубну атрибутику. Всі учасники змагань відвідають динамівську базу в Конча-Заспі та клубний музей. А зустрінуться юні футболісти зі своїми дорослими кумирами на матчі чемпіонату України „Динамо” – „Металург”, якій відбудеться в п’ятницю 6-го квітня на стадіоні „Динамо” імені Лобановського.

Дивіться фотогалерею турніру серед школярів


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер