СК «Гутник» (Польща) – «Динамо-2». Останні новини перед грою

СК «Гутник» (Польща) – «Динамо-2». Останні новини перед грою

Ця подія під назвою «Welcome to Nowa Huta» пройде вже вп'яте, кожного року, починаючи з 2010-го, викликаючи великий інтерес у місцевої публіки.

На гру «біло-синіх» заявлені наступні гравці: Євген Волинець, Георгій Бущан, Антон Братков, Іван Трубочкін, В'ячеслав Лухтанов, Валерій Скидан, Олександр Чорноморець, Валерій Болденков, Олександр Азацький, Віталій Гемега, Олексій Савченко, Сергій Мякушко, Олександр Цибульник, Руслан Кінашенко, Віталій Каверін, Євген Морозенко, Олег Маїк, Дмитро Хльобас, Олексій Хобленко.

Із командою до Кракова поїхав також захисник Іван Спичка, але він через травму в майбутній зустрічі участі не візьме.

Гра пройде у Кракові на стадіоні «Сухе Стави», який було побудовано в 1950 році й вміщує 6,500 глядачів. Арена зазнала невеликого ремонту перед Євро-2012 та використовувалася в якості тренувальної під час цього турніру збірною Англії.

Матч, як і саме свято, викликає доволі великий інтерес у місцевих уболівальників, середня вартість квитків для яких становить 10 злотих (еквівалент 38 гривень).

Відзначимо, що в попередні роки господарям, «Гутнику», вдалося перемогти лише іспанський клуб «Універсідад де Наварра» – 3:0, поступившись німецькому «Магдебургу» – 0:2, словацькому ФК «Петржалка 1898» – 1:2 та угорському «Ференцварошу» – 1:2.

Погода буде сприяти майбутній цікавій події. Від хмар уже до ранку не залишилося сліду й до самого вечора буде триматися ясна погода. Без опадів. Температура повітря на момент початку зустрічі складе комфортні +23°C.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер