Незабаром на офіційному сайті! Відеощоденник австрійського збору «Динамо»

Незабаром на офіційному сайті! Відеощоденник австрійського збору «Динамо»

Презентаційні DVD для вболівальників, оновлений відео-розділ офіційного веб-сайту, найдокладніші відео-щоденники із тренувальних зборів в Австрії – це далеко не повний перелік того, чим уже найближчим часом вас порадує «Динамо Київ ТВ».

У ці вихідні, разом із командою, футбольний сезон завершила також клубна телегрупа. В ефір вийшла підсумкова програма «100 % Динамо» - її наступний випуск глядачі побачать уже в липні.

Паузу в роботі «Динамо Київ TV» використовує для підготування не менш цікавих проектів. Пріоритетним із них буде випуск презентаційного DVD-збірника «Динамо-80». Він стане справжнім подарунком для вболівальника: на 2-х дисках будуть зібрані як і кращі історичні матеріали, так і найдокладніше відео про «Динамо» у зіграному сезоні. Ювілейний збірник буде виданий широким тиражем, а в майбутньому випуск клубних презентаційних DVD стане традиційним.

У той же час буде значно доопрацьований відео-розділ офіційного сайту «Динамо». Суттєво розшириться частина, присвячена історії команди, буде перероблений розділ про інфраструктуру, користувач отримає доступ до перегляду всіх програм «100 % Динамо» за 2007 рік, а також зможе побачити багато нових матеріалів про гравців команди. У цілому, «Динамо Київ ТВ» планомірно готується до запуску повноцінного «динамівського» відео-порталу.

І, звичайно ж, знімальна група «динамівського» телебачення вирушить разом із першою командою на тренувальні збори до Австрії. І щодня на офіційному сайті буде публікуватись відео-щоденник австрійських зборів «Динамо» - ексклюзивна, оперативна і найповніша інформація про підготовку команди. Не пропустіть!

Кращі матеріали глядач зможе побачити уже 14 липня. Тоді в ефір знову вийде клубний тележурнал «100% Динамо». Програму, що вже встигла заслужити визнання вболівальників, традиційно транслюватиме «Мегаспорт», супутникові телеканали «1+1 International» і «Інтер Плюс». Не виключена трансляція тележурналу на одному із київських каналів.

Створена 3 роки тому як перша у східній Європі клубна телегрупа, «Динамо Київ ТВ» послідовно та ефективно рухається до головної мети – повноцінного клубного телеканалу «Динамо Київ»! І пророблена робота дозволяє зробити висновок: її поява уже не за горами.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер