Швидкострільний Роман Зозуля

Швидкострільний Роман Зозуля

Нападник «Динамо» Роман Зозуля поки що не зіграв цього року жодного матчу в складі основної команди. Втім, Рома не засмучується і намагається своєю грою за молодіжний склад показати свої найкращі якості.

В 2009 році Зозуля не залишає поле без забитого м'яча, забивши в чотирьох матчах вісім м'ячів. Також на рахунку Романа вже три хет-трики в нинішньому сезоні: в 9-му турі у ворота «Кривбаса», в 20-му турі постраждав запорізький «Металург», а в 21-му – київський «Арсенал». Завдяки подібній швидкострільності, нападник «Динамо» з 15-ма м'ячами в активі вийшов на перше місце в списку бомбардирів молодіжної першості, випереджаючи найближчого переслідувача, футболіста «Шахтаря» Олександра Кас'яна, на два м'ячі. При цьому, що важливо, Зозуля провів на вісім поєдинків менше за свого конкурента за пальму першості – 12-ть проти 20-ти.

Відзначимо, що загалом у молодіжній першості (або турнірі дублерів, як він називався до нинішнього сезону) нападник «Динамо» провів 26 матчів, в яких забив 23 м'ячі! Залишається сподіватися, що з часом Роман Зозуля не розгубить своїх бомбардирських якостей і продовжить демонструвати результативну гру також і на «дорослому» рівні.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер