Слободан Маркович: «Мілевський – класний гравець»!

Слободан Маркович: «Мілевський – класний гравець»!

«Таврія» – «Динамо» – 1:1. Післяматчеві коментарі

Традиційно після невдалих матчів динамівці відмовлялися від коментарів, а ось капітан «Таврії» Слободан Маркович із задоволенням відповів на питання журналістів:

- Нарешті ми спромоглися взяти очко в матчі з «Динамо»! За той час, що я граю в «Таврії», ми лише одного разу перемагали киян в Кубку України, але через три дні програли і за сумою двох матчів вилетіли з турніру. По грі можу сказати, що ми дуже старалися і віддали всі сили на полі. Могли виграти, але могли і програти. Було видно, що «Динамо» якщо не найкраща команда України, то, як мінімум, друга. Після гри з «Металістом» у нас був дуже хороший настрій, ми дуже задоволені сьогоднішньою грою.

- Капітанська пов'язка додає вам відповідальності, мотивації?

- Вона зобов'язує ще краще показувати себе на полі, подавати приклад іншим гравцям. Я завжди віддаю максимум сил грі незалежно від того, в мене пов'язка чи в іншого гравця. І завжди так буду робити в матчах за «Таврію», тому що ця команда мені багато чого дала.

- Вашим партнерам вистачило фізичних сил?

- Так, фізично ми зараз добре готові. Але коли «Динамо» атакує, грати з ними два тайми у відкритий футбол не можна. Це показав другий тайм, наприкінці якого в нас з'явилася втома, тому що м'ячем переважно володіло «Динамо». Завжди легше контролювати м'яча, ніж оборонятися.

- Кого можете відзначити у складі суперника?

- У них багато хороших гравців. Наприклад, Мілевський дуже старався і зміг забити нам гол. Класний гравець! На флангах – Гусєв і Ярмоленко – дуже хороші гравці. У них сьогодні не все складалося, завдяки чому ми взяли очко.

- Ви чекали на більше від «Динамо»?

- І так, і ні, тому що видно, що в суперника є проблеми. Якщо на гру приїжджає лише 16 гравців, це вже проблема, що вже казати про все інше. Звичайно, хлопці стараються. Але мене більше хвилює моя команда.

- Ви товаришуєте з кимось із динамівців?

- Із Нінковичем, у нього зараз травма, він відновлюється. Зідзвонювався з ним, але ми намагаємося не говорити про проблеми, а лише про хороше.

- Прогнози на сьогоднішній матч не робили?

- Ні. Мілош побажав мені успіху, але сказав, що ми програємо. Я відповів, що «Таврія» відбере в «Динамо» очко, чи навіть три. У нас це вийшло, чому я дуже радий.

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Фото sport-express.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер