Слова подяки від Парафан-клубу ФК «Динамо» (Київ)

Слова подяки від Парафан-клубу ФК «Динамо» (Київ)

Нагадаємо, на початку сезону членам Парафан-клубу були вручені сезонні абонементи на відвідування домашніх матчів улюбленої команди на НСК «Олімпійський», також функціонує спільна з «Київпастранс» програма соціального таксі, яка допомагає вболівальникам з обмеженими можливостями дістатися до стадіону та підтримати улюблену команду на трибунах НСК «Олімпійський».

Напередодні новорічних свят Фан-клуб ФК «Динамо» (Київ) передав усім членам Парафан-клубу пам'ятні подарунки. Слова подяки не змусили на себе довго чекати:

«Дякуємо футбольному клубу «Динамо» (Київ) за подаровану атрибутику! Для кожного з нас це не лише красиві речі з улюбленою емблемою. Це можливість щодня перебувати в атмосфері рідного клубу, постійно відчувати себе причетними до численної та дружної динамівської родини.

Парафани, які отримали подарунки, відчули величезний заряд позитиву та життєвих сил, що дуже важливо в такий непростий для всіх нас час. Саме такі яскраві події сповнюють нас вірою у світле майбутнє київського «Динамо» та всіх тих, кому небайдужий наш клуб. Давайте разом і надалі нести динамівський прапор, на шляху до нових тріумфів», – сказав голова Парафан-клубу ФК «Динамо» (Київ) Владислав Платоненко.

Разом до перемоги!

Фан-клуб ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер