Слова вдячності Артема КРАВЦЯ

Слова вдячності Артема КРАВЦЯ

«Довго думав, як мені почати це звернення... Напевно, найскладніше в моєму житті! Я залишаю футбольний клуб, за яким стежив із 9 років, мріяв грати все своє життя та провів у ньому 14 років, що на даний момент половина мого життя!

Прощатися завжди важко... Ці 14 років були різними, можливо, навіть було більше не дуже приємних моментів, але зараз про них не згадуєш. Пам'ятаю, як потрапив до академії «Динамо», як, подолавши всі труднощі, потрапив до «Динамо-2», що було ще однією метою! З першою командою я виграв усе, що можна в Україні, це назавжди запам'ятається й відкладеться у пам'яті, особливо чемпіонство та перемога в Кубку, коли ніхто вже не вірив у це, окрім Олександра Шовковського.

Завдяки «Динамо» я потрапив до збірної України, а це межа мрій кожного професійного футболіста! Чесно, я, не кривлячи душею, можу сказати всім, що робив усе, що міг, і віддавав себе повністю цій команді, десь вдавалося, десь не дуже... Одне скажу точно, що велика частина серця назавжди з «Динамо» Київ!!!

Банально хочу подякувати всім тренерам, з якими працював у «Динамо», кожен із вас дав мені невичерпний досвід! Усім партнерам по команді, успіхів вам! Усьому персоналу клубу, ви дуже хороші й добрі люди! Дякую Ігорю Михайловичу Суркісу, були різні ситуації, але завжди Ви ставилися до мене з розумінням, я вдячний Вам за те, що завжди в мене вірили! І звичайно ж уболівальникам, багато думок і слів було за ці роки, але коли потрібна була підтримка, ви завжди приходили на допомогу, дякую вам!

P.S. Побачимося в Києві»

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер