«Слован» із Рибалкою та Калитвинцевим – у груповому раунді ЛЄ (+ВІДЕО)

«Слован» із Рибалкою та Калитвинцевим – у груповому раунді ЛЄ (+ВІДЕО)

Нагадаємо, в першій грі раунду плей-оф «Слован» несподівано переграв «Удинезе» в гостях із рахунком 3:1, а Сергій Рибалка відзначився красивим голом.

У матчі-відповіді, що зібрав на трибунах стадіону «У Ніси» 9,700 глядачів, команду Калитвинцева та Рибалки могла влаштувати навіть поразка. Тим не менш, саме господарі поля відкрили рахунок у матчі. На 23-й хвилині Делардж скористався вдало вкинутим аутом у виконанні Фридека.

Гості відігралися на 42-й хвилині зусиллями Лаццарі, однак більшого команда Ярослава Шилгави їм не дозволила зробити й заслужено пробилася до групового етапу Ліги Європи. 1:1 у Лібереці та 4:2 за підсумком двоматчевої дуелі.

У поєдинку взяли участь обидва динамівця, які пропускали матч минулого туру Гамбринус-ліги проти «Богеміанса». Сергій Рибалка вийшов у стартовому складі, отримав попередження на початку другого тайму й був замінений на останній хвилині поєдинку. Владислав Калитвинцев розпочав гру на лаві запасних та вийшов на поле на 86-й хвилині замість Рабушица.

Своїх суперників по групі Ліги Європи «Слован» дізнається вже сьогодні, а в понеділок, 2 вересня, команда з Лібереця зіграє матч 7-го туру Гамбринус-ліги проти команди «Яблонець».

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер