Слово перед стартом

Слово перед стартом

Шановні любителі футболу!

Цей рік – особливий для київського «Динамо»! Рівно вісімдесят років тому команда з такою назвою вперше з’явилась у нашому місті аби стати спочатку найсильнішою у Києві, згодом в Українській РСР, потім у Радянському Союзі, а тепер – у незалежній Україні. Київським «Динамо» здобуті перемоги у європейських клубних турнірах, а в останні сорок років наша команда – головний постачальник гравців до національної збірної СРСР, а потім збірної України. Імена кращих футболістів «Динамо» назавжди увійшли до історії вітчизняного спорту.

У нинішній, ювілейний рік футболісти і тренери київського «Динамо» рішуче налаштовані повернути собі звання чемпіонів України, залишити у себе Кубок України, успішно стартувати у Лізі чемпіонів УЄФА.

Заради цього команда плідно працювала на чотирьох зимових тренувальних зборах. Я дуже сподіваюсь, що цей рік, як і попередні, відкриє для шанувальників футболу нові імена молодих динамівців, які спробують досягти рівня гравців попередніх поколінь, а можливо, приєднають свої імена до імен Олега Блохіна, Ігоря Бєланова, Андрія Шевченка, які стали кращими футболістами Європи.

За час, що минув від нашої останньої зустрічі на динамівській арені, футбольним клубом «Динамо» проведена велика робота заради того, аби кожна гра за участю нашої команди стала справжнім святом великого футболу. Ми і надалі робитимемо все необхідне аби кожен гість нашого стадіону одержав задоволення від гри команди, від атмосфери футбольного видовища. Київське «Динамо» грає для свої уболівальників. Тільки разом з вами ми зможемо досягти нових футбольних вершин!

Президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер